Opgaver

Sebbelev malerfirma laver vi alt malerarbejde både udenfor og indenfor.

Opgaver

Sebbelev malerfirma laver vi alt malerarbejde både udenfor og indenfor. Vi kan lave alt indenfor:

Facaderenovering

Med tiden mister huset sin glans og skal renoveres. Hos Sebbelev malerfirma har vi stor erfaring med disse typer opgaver og kan hjælpe dig med bl.a.:.

Vi kan også hjælpe dig hvis du er igang med at bygge et helt nyt hus

Maling af udendørs træværk

Skal du have malet træværket i haven ? Hvis ja så kontakt os, vi kan klare opgaven med den rigtige maling, så du undgå malerarbejdet de næste mange år og kan nyde din sommer. Vi kan også udføre andre maleropgave så som :

Fjernelse og forebyggelse af grafitti

Grafitti kan være rigtig flot på de rigtige steder, men uønsket grafitti er ofte mere en plage. Har du været så uheldig at få grafitti på dine vægge kan vi hjælpe dig med at fjerne det og få dit hus til at se ud som nyt og uden at væggene tager skade.

Har du meget bøvl med grafitti kan vi hjælpe dig med en løsning, som kan hjælpe dig til ikke at få grafitti på dine vægge

Salg af maling

Vælger du at lave “gør det selv løsning” på dine malerprojekter, så kan du købe din maling hos os, fra vores eget værksted. Vi hjælper dig selvfølgelig med at finde den rigtige type maling til netop din opgave

Vi kan også tilbyde maleropgave indenfor i dit hus

Renovering og modernisering

Skal dit hus, lejlighed eller forretning have en renoveringeller modernisering, så kan i tryg komme til os. Vi har arbejdet på mange projekter indenfor det private, erhverv og offentlige myndigheder.

Vi kan sikre jer professionelt arbejde på både små og store projekter. Arbejde der er udført til tiden, til gode priser og er udført af fagfolk. Vi arbejde altid med de bedste materialer og det er vigtigt for os at kunden er tilfreds med det endelig resultat.

I kan læse lidt herunder hvad vi kan tilbyde

Malerarbejde

Vi udfører alt indenfor “alment” malerarbejde